Doi şoferi au fost prinşi drogaţi la volan în noaptea de vineri spre sâmbătă, de poliţiştii constănţeni, constatând că unul consumase cocaină, iar celălalt metamfetamină şi cannabis. De asemenea, poliţiştii au mai prins şi doi şoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în noaptea de 15/16 noiembrie, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanţa au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru depistarea conducătorilor auto care se află sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor.
În urma acţiunii au fost constatate şase infracţiuni la regimul rutier, dintre care două pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, două pentru conducere sub influenţa substantelor psihoactive, unul pentru conducere cu permis suspendat şi unul pentru conducere cu permis necorespunzător. 
Astfel, în jurul orei 3.10, un bărbat a condus un autoturism pe strada Constanţei din oraşul Năvodari, în timp ce se afla sub influenţa substanţelor psihoactive - rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină. De asemenea, în jurul orei 3.40, un bărbat a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, având suspendat dreptul de a conduce şi în timp ce se afla sub influenţa substanţelor psihoactive - rezultat fiind pozitiv pentru metamfetamină şi canabis.
De asemenea, în cadrul acţiunii din noaptea de vineri spre sâmbătă, au fost aplicate 30 de sancţiuni contravenţionale, fiind reţinute 18 permise de conducere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.