Două persoane au murit şi alte două au fost rănite duminică dimineaţă, pe DN 22 Constanţa - Tulcea, după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, lovind o altă maşină, în care se aflau trei persoane. Potrivit poliţiştilor, autorul accidentului consumase băuturi alcoolice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Constanţa, subcomisarul Andreea Munteanu, bărbatul conducea autoturismul pe DN 22 dinspre Tulcea spre Constanţa, iar între ocalităţile Cogealac şi Taşaul a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un alt autoturism.

Şoferul celei de a doua maşini şi pasagerul din spate au murit în urma impactului, ambii în vârstă de 18 ani, iar persoana care călătorea pe locul din faţă, tot de 18 ani,  a fost rănită. Cei doi tineri care au murit erau din judeţul Tulcea, la fel şi adolescentul rănit, iar autorul accidentului, de 22 de ani, este din judeţul Constanţa.

Şoferul care  produs accidentull a fost rănit uşor. În urma testării sale cu aparatul alcooltest, a fost detectată o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul respirat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.