Doi bărbaţi din Cernavodă au fost reţinuţi după ce au agresat un poliţist care le ceruse să se legitimeze, ei fiind surprinşi consumând băuturi alcoolice în spaţiul public. Ulterior, unul dintre ei s-a urcat într-un autoturism şi a acroşat uşor autospeciala de poliţie, ei fiind duşi în arestul IPJ Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comnicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în 20 iunie, în jurul orei 2.30, un bărbat de 38 de ani şi altul de 27 de ani, ambii din Cernavodă, au fost surprinşi de o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Cernavodă şi o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în timp ce consumau băuturi alcoolice în spaţiul public.

Cei doi au refuzat să se legitimeze, au devenit violenţi, după care au adresat injurii oamenilor legii, au lovit autospeciala de poliţie şi au agresat un poliţist.

Ulterior, bărbatul în vârstă de 27 de ani a urcat într-un autoturism cu care a acroşat uşor autospeciala de poliţie.

Poliţiştii şi jandarmii i-au imobilizat pe cei doi bărbaţi, i-au încătuşat şi i-au dus la sediul Poliţiei oraşului Cernavodă.

Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind duşi în arestul IPJ Constanţa, pentru comiterea infracţiunilor de ultraj, distrugere şi refuz de prelevare de probe biologice, urmând ca joi să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.