Zeci de delfini de pluş cu tentă sexuală au fost descoperiţi de mai multe persoane la un magazin municipiul Constanţa care vinde produse confiscate de autorităţi. La faţa locului s-au deplasat reprezentanţi ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) care au decis retragerea produselor de la comercializarea, acestea având deficienţe de informare, printre care lipsa importatorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai multe persoane au găsit, miercuri, la un magazin din municipiul Constanţa unde se comercializează mărfuri confiscate de autorităţi câteva jucării cu tentă sexuală. Astfel, este vorba de delfini de pluş care avea organul sexual masculin.

Comisarii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor au fost sesizaţi în acest caz şi au mers la magazinul respectiv pentru verificări.

Astfel, echipele de control au retras de la comercializare aproape 100 astfel de delfini care avea deficienţe de informare.

“S-au retras toate jucăriile cu deficienţe de informare faţă de consumatori, iar pentru cele cu marcaj aparent în regulă şi importatorul declarat, am solicitat dosarul de siguranţă de la acesta”, a declarat şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu.

De asemenea, el a mai precizat a recomandat magazinului respectiv închiderea zonei de comercializare a jucăriilor până la întocmirea procesul verbal de constatare a contravenţiei. 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.