Un copil în vârstă de doi ani din municipiul Constanţa a fost rănit după ce a căzut de la etajul patru al blocului unde locuieşte. El s-ar fi urcat pe un scaun aflat lângă fereastră, pe urmă pe pervaz, după care s-a prăbuşit în gol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cadrele medicale au fost solicitate să intervină miercuri, pe strada Nicolae Grindeanu din municipiul Constanţa, după ce un copil în vârstă de doi ani a căzut de la etajul patru al blocului unde locuieşte.

În momentul când au ajuns la locul intervenţiei, cadrele medicale au stabilit că victima este conştientă, aceasta căzând în grădina amenajată în spatele blocului. Copilul a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că evenimentul s-a petrecut în timp ce copilul era acasă cu bunica lui, iar la un moment dat ar fi rămas nesupravegheat câteva secunde, s-a urcat pe un scaun aflat lângă fereastra deschisă, de acolo pe pervaz, după care a căzut.

Poliţiştii Secţiei 5 Constanţa continuă cercetările în acest caz.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.