Un copil în vârstă de cinci ani a fost lovit luni după-amiază pe o trecere de pietoni din municipiul Constanţa de o ambulanţă aflată în misiune, care a trecut pe culoarea roşie a semaforului, victima fiind transportată la spital pentru îngrjiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, un bărbat în vârstă de 44 de ani conducea luni după-amiază, o ambulanţă pe Şoseaua Mangaliei din municipiul Constanţa, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.

La intersecţia cu strada Pandurului, conducătorul auto a pătruns pe culoarea roşie a semaforului, moment în care a accidentat uşor un copil în vârstă de cinci ani, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal, pe culoarea verde a semaforului.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.