Un copil în vârstă de cinci ani a fost lăsat singur acasă de persoana care are grijă de el, aceasta plecând până la piaţ[ în timp ce el dormea. Când s-a trezit, copilul s-a speriat şi a început să plângă, vecinii alertând pompierii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri, la un bloc de pe strada Soveja din municipiul Constanţa după ce un vecin anunţase că într-un apartament se află singur un copil care ţipă şi trage de clanţa uşii.

Pompierii, cadrele medicale şi poliţia s-au deplasat la adresa indicată şi au descoperit că sesizarea se confirmă. Copilul, în vârstă de cinci ani, a vorbit atât cu pompierii, cât şi cu cadrele medicale, până când şi-a făcut apariţia femeia care-l avea în grijă şi a intrat în locuinţă.

Cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au spus că starea de sănătate a copilului este bună, el neavând de suferit în urma acestui incident.

Femeia respectivă a spus autorităţilor că cel mic se află în grija ei, tatăl acestuia fiind plecat la muncă în străinătate. Ea a afirmat că a plecat să facă piaţa când copilul dormea, între timp acesta s-a trezit şi s-a speriat.

Femeia a precizat precizând că nu va mai face vreodată această greşeala de a-l lăsa singur în casă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.