Un conflict a izbucnit, joi dimineaţa, pe o stradă din municipiul Constanţa, între mai multe persoane, în urma unei tamponări în care au fost implicate două maşini. O femeie şi un bărbat au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma acestui scandal, iar patru persoane vor fi audiate de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, joi dimineaţa a izbucnit un conflict pe strada Poporului din Constanţa, în urma unei tamponări în care au fost implicate două autoturisme. Doi bărbaţi s-au luat la bătaie, conflictul fiind aplanat de poliţiştii de la Serviciul Rutier şi de cei de la Ordine Publică, chemaţi în zona respectivă.

În acest scandal au mai fost implicate alte două persoane, pasagere în cele două autoturisme. Poliţiştii Secţiei 4 urmează să audieze persoanele implicate pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

În urma conflictului două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, o femeie a suferit o lipotimie, iar un bărbat a fost diagnosticat cu traumatism facial, ambele persoane fiind duse la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.