Conducerea mall-ului din Constanţa în care miercuri seară o femeie a fost rănită după ce tavanul unul magazin s-a prăbuşit a anunţat că începe o verificare a tuturor spaţiilor din centrul comercial. Totuşi, mallul menţionează că responsabilitatea pentru integritate acestor spaţii revine chiriaşilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

City Park Mall a transmis printr-un comunicat de presă că îşi exprimă regretul faţă de incidentul în urma căruia o femeie a fost rănită.

“Dorim să ne exprimăm regretul pentru incidentul produs aseară, în urma căruia o persoană a suferit răni uşoare, provocate de către desprinderea unei bucăţi din tavanul fals al magazinului Hermosa, din cadrul City Park Mall. Persoana rănită a fost imediat transportată la Spitalul Judeţean Constanţa şi a primit îngrijirile necesare, fiind, în prezent, în afara oricărui pericol. Echipa City Park s-a mobilizat imediat pentru închiderea şi securizarea magazinului Hermosa. Mai departe, colaborăm cu autorităţile şi reprezentanţii magazinului, în vederea identificării cauzelor şi stabilirii măsurilor necesare pentru prevenirea unor evenimente similare pe viitor”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că a început un proces de verificare a tuturor spaţiilor din centrul comercial.

“Potrivit contractelor încheiate cu societăţile care închiriază spaţiile din cadrul centrului comercial, responsabilitatea privind integritatea acestor spaţii le revine chiriaşilor. Acest aspect nu exclude, însă,  preocuparea pe care City Park Mall o acordă securităţii şi siguranţei vizitatorilor săi. În acest sens am început un proces separat de verificare riguroasă a tuturor spaţiilor din centrul comercial”, mai precizează sura citată.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină, miercuri seară, la City Park Mall din Constanţa după ce o femeie a fost rănită atunci când tavanul magazinului în care se afla s-a prăbuşit. La faţa locului s-au deplasat o ambulanţă care a preluat victima în vârstă de 25 de ani şi a dus-o la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Femeie era clienta magazinului şi a suferit un traumatism la un picior.

Un incident similar a avut loc în 1 decembrie 2017 când o bucată din tavanul de la City Park Mall s-a prăbuşit, fără a exista persoane rănite. Totodată, în noiembrie 2017, un incendiu a izbucnit la un magazin din acelaşi mall, zeci de persoane fiind atunci evacuate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.