Codul roşu de viscol puternic valabil pentru judeţul Constanţa a fost prelungit până duminică la ora 16, iar toate drumurile din judeţ au fost închise circulaţiei. De asemenea, 59 de localităţi nu au energie electrică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa au anunţat că a fost prelungit codul roşu de viscol puternic, iar locuitorii judeţului au primit un mesaj Ro-Alert. Ei au fost anunţaţi că toate drumurile naţionale, judeţene şi autostrăzile sunt închise. Cetăţenii au fost sfătuiţi să evite deplasările şi să ia măsuri de adăpostire şi autoprotecţie. 
Pompierii interveniseră până duminică, la ora 9.40, în cazul a 36 de copaci dărâmaţi de vânt, la 12 autoturisme avariate, la o stradă inundată, la 35 de autoturisme blocate sau înzăpezite, la patru microbuze, două autocare şi o cisternă, iar 215 persoane erau blocate sau înzăpezite în aceste vehicule. 
Totodată, pompierii au mai îndepărtat patru stâlpi de electricitate, trei acoperişuri de locuinţă, un coş de fum şi un garaj, afectate de vânt.
De asemenea, zece localităţi nu au apă potabilă, iar 59 au rămas fără energie electrică, iar 24 de trenuri au fost anulate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.