Cinci persoane, între care şi un copil în vârstă de 12 ani, au fost rănite, luni seară, într-un accident produs în judeţul Constanţa, după ce două maşini s-au ciocnit, pentru scoaterea a doi răniţi fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare de la ISU Dobrogea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs între localităţile Medgidia şi Cuza Vodă.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială ISU de la Staţia Medgidia, un echipaj SMURD şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean.

În urma impactului dintre cele două autoturisme - un BMW înmatriculat în Bulgaria şi o maşină cu numere de Călăraşi -, cinci persoane au fost rănite, iar pentru scoaterea a două dintre acestea a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, o femeie în vârstă de 36 de ani a suferit un traumatism cranian, un traumatism toracic şi o fractură la picior, un băiat de 12 ani are traumatism la picior şi traumatism cranio-cerebral, iar dintre cei trei bărbaţi răniţi, doi au avut traumatisme cranio-cerebrale, iar al treilea, traumatism toraco-abdominal. Doi dintre răniţi au fost duşi la Spitalul Judeţean Constanţa, iar ceilalţi trei la Spitalul Municipal Medgidia.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.