Cinci persoane au fost rănite, vineri seară, într-un accident rutier în care au fost implicate şase autoturisme, evenimentul având loc la ieşirea din Constanţa spre Ovidiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis că pompierii au fost anunţaţi despre faptul că, vineri seară, a avut loc un accident rutier la ieşirea din Constanţa spre Ovidiu, în care ar fi fost implicate şase autoturisme.
 
La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare, autospeciala pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean.  
 
În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite. Acestea au suferit diverse traumatisme şi au fost duse la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale.
 
Deocamdată nu au fost stabilite împrejurările producerii accidentului, dar se pare că patru autoturisme s-au ciocnit şi au acroşat şi două maşini parcate. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.