Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui incendiu izbucnit, duminică după-amiază, la un fânar din judeţul Constanţa, victimele suferind intoxicaţie cu fum sau arsuri, iar o femeie a fost transportată la spital. Incendiul a distrus opt tone de paie şi acoperişul de la anexa locuinţei, fiind provocat, cel mai probabil, de jocul copiilor cu focul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu la un fânar în localitatea Runcu, acolo deplasându-se două autospeciale de stingere de la Staţia Hârşova şi un echipaj SMURD.

Incendiul a distrus opt tone de paie şi acoperişul la anexa locuinţei.

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, patru fiind intoxicate cu fum, iar una cu arsuri, o femeie fiind transportată la spital.

Cauza probabilă a evenimentului a consituit-o jocul copiilor cu focul, au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.