Cinci maşini de poliţie scoase din uz au fost afectate de un incendiu care a izbucnit, marţi seară, în curtea Secţiei 5 de Poliţie din municipiul Constanţa. Focul a pornit de la un microbuz de călători, care nu avea pasageri, fiind incendiat un material textil. Autorităţile fac verificări pentru a stabili dacă focul a fost pus intenţionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi seară, la un incendiu izbucnit la un microbuz parcat în curtea Secţiei 5 Poliţie din municipiul Constanţa, autovehiculul neavând pasageri.

În zona respectivă erau parcate atât maşini de poliţie, cât şi alte autoturisme. Focul s-a extins şi la alte autovehicule. După o intervenţie care a durat câteva zeci de minute, pompierii au reuşit să stingă flăcările.

În urma incendiului, microbuzul a ars în totalitate, o autoutilitară a ars în proporţie de 70 la sută, iar maşinile de poliţie au fost afectate în proporţie de 10 - 70 la sută.

Pompierii au precizat că focul ar fi pornit de la un material textil din microbuz, pus cel mai probabil cu o brichetă, autorităţile urmând să stabilească dacă a fost sau nu o acţiune intenţionată în acest caz.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa spun că maşinile de poliţie erau scoase din uz.
De asemenea, poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.