Două eleve de la Colegiul Naţional ”Mircea cel Bătrân” din municipiul Constanţa s-au luat la bătaie, marţi, în incinta unităţii de învăţământ, iar una dintre ele a ajuns la spital, acuzând dureri de cap. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a anunţat că poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa - Secţia 3 au fost sesizaţi, marţi, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în incinta unei unităţi de învăţământ din municipiul Constanţa, fiica sa a fost agresată fizic de o altă fată. 
 
“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că, pe fondul unui conflict mai vechi, o minoră de 16 ani ar fi agresat-o fizic pe o altă minoră, de 17 ani. Tânăra de 17 ani a fost transportată la spital, acuzând dureri de cap”, a transmis IPJ Constanţa. 
 
Poliţiştii au întocmit în această cauză un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. 
 
De asemenea, IPJ Constanţa a precizat că în acest caz a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. 
 
Incidentul a avut loc la Colegiul Naţional ”Mircea cel Bătrân” din Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.