Bărbatul rănit în urma incendiului izbucnit la căminul din Constanţa în care sunt cazaţi militari este caporal în cadrul Batalionului de Sprijin al Forţelor Navale. Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit, iar garsoniera respectivă a fost distrusă în proporţie de 90 la sută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Statului Major al Forţelor Navale, în urma incendiului declanşat la căminul de garnizoană de pe strada Bogdan Vasile a fost rănit un militar din cadrul Batalionului de Sprijin al Forţelor Navale - caporalul Daniel Grecu -, după ce focul a cuprins locuinţa de serviciu a acestuia.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină miercuri, la un incendiu izbucnit într-o garsonieră a unui cămin militar situat pe strada Bogdan Vasile din municipiul Constanţa, la faţa locului ajungând două autospeciale şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean.

Pompierii au evacuat 30 de persoane care se aflau în căminul militar în momentul respectiv. De asemenea, militarul care locuia acolo, în vârstă de 39 de ani, a fost rănit, suferind arsuri pe mâini şi fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. 

Cazul este anchetat şi de o comisie din cadrul Bazei Navale.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.