Bărbatul care a luat arma unui poliţist într-o unitate medicală din judeţul Constanţa a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar procurorii au precizat că el a îndreptat pistolul în sus şi “a produs o stare de panică şi de pericol pentru persoanele prezente”, iar gestul său ar fi fost interpretat ca o ameninţare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au anunţat că un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comitera infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în forma sustragerii armelor sau muniţiilor, el fiind cercetat şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.   
“La data de 18.02.2024, orele 22.50, inculpatul S.G., aflându-se în incinta Spitalului Băneasa din judeţul Constanţa, Unitatea Primiri Urgenţe, la momentul intervenţiei organelor de poliţie, a sustras, prin smulgere, arma din dotarea agentului de poliţie P.Ş., pe care acesta o purta în toc, încărcată şi asigurată, orientând-o în direcţia în sus, aceasta fiind recuperată în scurt timp de agentul de poliţie, situaţie care a produs o stare de panică şi de pericol pentru persoanele prezente, fiind interpretată drept un gest de ameninţare. Reţinem că intervenţia iniţială a organelor de poliţie a vizat comportamentul necorespunzător al inculpatului şi al persoanelor împreună cu care acesta venise, care perturbau buna desfăşurare a activităţii personalului medical”, au precizat procurorii.
Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Medgidia, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.