Bărbatul care a furat o maşină şi a fost oprit în municipiul Constanţa după ce poliţiştii au tras şase focuri de armă va fi cercetat sub control judiciar. Anchetatorii au precizat că el nu consumase alcool şi nici droguri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că bărbatul de 32 de ani care furase o maşină a fost testat cu aparatele drugtest şi etilotest, rezultatele fiind negative.
El a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi furt în scop de folosinţă. 
Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au decis să fie cercetat sub control judiciar, pentru 60 de zile. 
 
Joi, în jurul orei 16.50, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras un autoturism, în comuna Cumpăna, deplasându-se spre municipiul Constanţa. 
 
“Autoturismul a fost reperat în trafic de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa,  care au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului auto. Acesta nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea.
În zona Gării, bărbatul ar fi acroşat trei vehicule, o persoană fiind rănită în urma impactului. Pentru interceptarea vehiculului, poliţiştii au tras, în total, şase focuri de avertisment, în plan vertical”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.