Bărbatul în vârstă de 25 de ani, care a evadat, miercuri, dintr-un punct de lucru din judeţul Constanţa, a fost prins de angajaţii Penitenciarului Poarta Albă, în localitatea Ovidiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă,  Andreea Elena Brescan, a declarat pentru News.ro, că bărbatul respectiv a fost prins de una din echipele din cadrul penitenciarului. 

“El a fost găsit în jurul orei 14 pe raza localităţii Ovidiu de către agenţii de poliţie penitenciară. Au fost plecate în teren mai multe echipe de căutare, iar una dintre echipe l-a identificat. Bărbatul a fost adus la Penitenciarul Poarta Albă”, a afirmat Andreea Elena Brescan.

Deţinutul Vulpe Dumitru Daniel, în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la 4 ani şi 4 luni de închisoare pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, a părăsit miercuri în jurul prânzului, un punct de lucru aflat în judeţul Constanţa.

El îşi ispăşea pedeapsa în regim semideschis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.