Bărbatul care a accidentat mortal un tânăr de 22 de ani, duminică dimineaţa, în municipiul Constanţa, s-a prezentat la poliţie, el fiind audiat în prezent de oamenii legii. El este cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, duminică după amiază, bărbatul care a produs accident mortal de pe Şoseaua Mangalia din Constanţa s-a prezentat la sediul Serviciului Rutier, el fiind audiat de poliţişti. Bărbatul are 32 de ani şi este din Constanţa. El este cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Pe data de 28 octombrie, în jurul orei 04.50, pe şoseaua Mangaliei din municipiul Constanţa, în apropierea intersecţiei cu strada Pandurului, un autoturism înmatriculat în Constanţa, a accidentat mortal un pieton, in vârstă de 22 de ani, din judeţului Tulcea.

Conform primelor cercetări, pietonul ar fi traversat neregulamentar. După producerea accidentului, conducătorul a părăsit locul faptei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.