Bărbatul din Techirghiol care şi-a şantajat fosta iubită, cerându-i 8.000 de euro ca să nu facă publice imagini compromiţătoare cu ea, a fost arestat preventiv vineri după-amiază de Judecătoria Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Judecătoria Constanţa a analizat propunerea procurorilor de arestare preventivă a bărbatului în vârstă de 33 de ani din Techirghiol, acuzat că şi-a şantaj fosta iubită. Instanţa a decis ca acesta să fie arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată la Tribunalul Constanţa.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, în perioada 31 august 2017 - 26 septembrie 2017, bărbatul a ameninţat-o telefonic pe fosta sa iubită cu acte de violenţă şi cu moartea, pentru a o constrânge să accepte reluarea relaţiei. În 26 septembrie, el i-a solicitat fostei iubite suma de 8.000 de euro, ameninţând-o că altfel va publica pe internet o înregistrare video realizată în vara anului 2017, în locuinţa femeii, fără acceptul acesteia, filmarea fiind realizată prin intermediul unui telefon mobil plasat în încăperea în care cei doi au întreţinut relaţii sexuale.

Poliţiştii constănţeni, sub coordonarea unui procuror, au realizat un flagrant, joi, în zona Gării Constanţa, unde l-au prins pe bărbat, el fiind reţinut mai întâi pentru 24 de ore.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.