Un bărbat de 36 de ani şi o femeie de 30 de ani au fost prinşi de poliţiştii constănţeni, după ce au vândut 11 doze de cocaină către o altă persoană. Bărbatul a fost reţinut, femeia fiind cercetată sub control judiciar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa ,împreună cu procurorii DIICOT Constanţa, au prins în flagrant, marţi, un bărbat de 36 de ani şi o femeie de 30 de ani, ambii din Constanţa, în timp ce ar fi vândut droguri de mare risc (11 doze de cocaină) către o altă persoană.
 
 

 
În aceeaşi zi, oamenii legii au făcut cinci percheziţii domiciliare în Constanţa, în cadrul dosarului penal.
 
Bărbatul de 36 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca miercuri să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, iar femeia este anchetă sub control judiciar. 
 
Activităţile au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.