Un bărbat şi o femeie din judeţul Constanţa au fost agresaţi de doi bărbaţi, în urma unui conflict spontan. Apoi, agresorii au incendiat maşina bărbatului respectiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectorul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Mangalia au fost sesizaţi, sâmbătă, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că acesta şi concubina sa sunt agresaţi fizic de două persoane. 
 
"Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate persoanele vătămate (un bărbat, de 31 de ani şi o femeie, de 23 de ani).  Din primele cercetări a reieşit faptul că cele două persoane ar fi fost agresate fizic, pe fondul unui conflict spontan, de către doi bărbaţi, de 54, respectiv 27 de ani", se arată în comunicat.
 
Sursa citată a precizat că ulterior, cei doi agresori au incendiat autoturismul care aparţine bărbatului agresat. Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.