Poliţiştii din Constanţa au surprins în flagrant un tânăr de 23 de ani, în timp ce intenţiona să pună în circulaţie 1.730 de euro, bani contrafăcuţi. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 18.00, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Constanţa au  desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat, de 23 de ani, în timp ce ar fi intenţionat să pună în circulaţie 1.730 de euro, contrafăcuţi”, transmite IPJ Constanţa. 
 
Concomitent, poliţiştii au făcut cinci percheziţii domiciliare, în judeţul Constanţa, la locuinţele a 4 persoane, cercetate pentru falsificare de monede, punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune. 
 
”În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul de 23 de ani a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propuneri legale”, mai transmite IPJ Constanţa.
 
Tânărul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.