Un bărbat a fost prins de poliţiştii constănţeni după cinci zile de la producerea unui accident, el părăsind zona până la sosirea poliţiştilor. Un alt bărbat a fost găsit la faţa locului de echipajul de poliţie şi a anunţat că el se afla la volan. În urma evenimentului rutier a fost rănit un căruţaş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat, vineri, că, la data de 1 octombrie, în jurul orei 20.00, pe strada Sudului din localitatea Băneasa, a avut loc un accident rutier, iar în urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că maşina respectivă ar fi fost condusă de un alt şofer decât cel găsit la faţa locului. 
 
“Impactul s-ar fi produs între autovehiculul condus de acesta şi un atelaj hipo, condus de un bărbat, de 30 de ani. În urma accidentului rutier, conducătorul atelajului hipo a fost rănit, fiind transportat la spital. 
Imediat după producerea accidentului, şoferul, de 59 de ani, ar fi părăsit locul accidentului. Poliţiştii au identificat la faţa locului un alt bărbat, de 27 de ani, care a declarat că el ar fi condus autoturismul în cauză. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. 
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.