Un bărbat de aproximativ 55 de ani a murit, sâmbătă, în cabina unei macarale aflate în Portul Constanţa Sud Agigea, pentru scoaterea sa de acolo fiind nevoie de intervenţia pompierilor. Aceştia au coborât trupul de la o înălţime de aproximativ 30 de metri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină sâmbătă după-amiază, în Portul Constanţa Sud Agigea pentru că o persoană era inconştientă în cabina unei macarale.

La faţa locului s-au deplasat opt pompieri cu autoscara mecanică şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean. Pompierii au reuşit să ajungă până la cabina macaralei, care se afla la o înălţime de 30 de metri şi au coborât trupul bărbatului. Cadrele medicale au constatat că bărbatul era decedat.

Victima avea aproximativ 55 de ani. Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.