Un bărbat din judeţul Constanţa care transporta, cu ajutorul unui căruţ metalic, cadavrul tatălui său la cimitir, pentru a-l îngropa, a fost oprit de poliţişti şi internat ulterior la psihiatrie. Bărbatul este cercetat pentru profanare de cadavre sau morminte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Incidentul a avut loc marţi.
 
Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Constanţa au anunţat că poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Murfatlar au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că un bărbat de 44 de ani ar transporta la cimitir, cu ajutorul unui căruţ metalic, cadavrul tatălui său, cu intenţia de a-l înhuma.
 
Poliţiştii au mers în zona indicată şi l-au identificat pe bărbatul respectiv. El a fost transportat la Secţia de Psihiatrie de la Palazu Mare, unde a rămas internat.
 
În cauză, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Murfatlar au deschis un dosar de cercetare penală pentru profanare de cadavre sau morminte.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.