Un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce în locuinţa sa oamenii legii au găsit o cultură de cannabis, fiind confiscate cu acest prilej 500 de grame de cannabis şi şapte plante de cannabis în stare de vegetaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanţa au descins la locuinţa unui bărbat, în vârstă de 28 de ani, din judeţul Constanţa.

În urma percheziţiei, a fost descoperită o cultură de cannabis indoor, fiind ridicate aproximativ 500 de grame de cannabis, şapte plante de cannabis în stare de vegetaţie, seminţe de cannabis, 100 de grame de unt de cannabis, cinci grindere, un aparat electric pentru confecţionarea ţigărilor şi un sistem complet de cultivare indoor compus dintr-un cort, dispozitiv de alimentare cu apă, ventilatoare şi lămpi speciale.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior Tribunalul Constanţa a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.