Un bărbat în vârstă de 34 de ani din judeţul Constanţa a fost arestat preventiv, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa vitregă, în vârstă de 13 ani, care a rămas însărcinată. Cazul este cercetat şi de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anchetatorilor, bărbatul, din Eforie, este suspectat că în ultimele săptămâni a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 13 ani -  fiica soţiei bărbatului -, iar fata a rămas însărcinată.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru act sexual cu un minor, el fiind dus în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

El este căsătorit cu mama fetei, având împreună cu femeia respectivă doi copii.

Cazul este cercetat şi de reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa.

“O echipă mobilă formată din specialişti a însoţit mama şi minora, alături de Poliţie, la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea investigaţiilor şi a oferit consiliere psihologică. Cazul este în continuare monitorizat de DGASPC Constanţa. În funcţie de rezultatele anchetei IPJ Constanţa, vom putea stabili măsurile ce se impun având în vedere interesul superior al minorei”, a transmis Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Reprezentanţii instituţiei au mai precizat că mama şi cei trei copii ai ei pot beneficia de protecţie în cadrul Direcţiei.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.