Un bărbat a fost sancţionat de poliţiştii constănţeni cu suma de 1.660 de lei pentru că a aruncat cu ouă într-o maşină aflată în trafic, iar femeia care conducea acel autoturism a fost amendată cu 435 de lei pentru că filma cu telefonul mobil în timp ce era la volan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Constanţa a transmis, joi, un comunicat de presă, în legătură cu apariţia în spaţiul public a unor imagini în care apar două persoane care au un conflict în trafic, evenimentul având loc în municipiul Constanţa. 
 
"Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Constanţa şi cei ai Secţiei 3 s-au autosesizat, iar în urma verificărilor, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.660 de lei, pentru aruncarea asupra unei persoane sau asupra unui mijloc de transport cu obiecte de orice fel (Legea 61/1991), oprire neregulamentară şi activităţi de natură a distrage atenţia (O.U.G. 195/2002)”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa. 
 
Sursa citată menţionează că femeia aflată în maşina atacată cu ouă a fost amendată cu 435 de lei pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii.
 
În imaginile postate de femeia respectivă pe contul său de socializare se vede cum este atacată cu ouă dintr-o altă maşină. Ea povesteşte acolo că este urmărită de bărbatul respectiv, fără să ştie de ce se întâmplă acest lucru. 
 
Poliţiştii au precizat că cei doi au mai avut un incident în urmă cu câteva zile. 
 
"La data de 25 octombrie, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi de către două femei cu privire la faptul că, în timp ce se aflau pe bulevardul Mircea cel Bătrân, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresate fizic de către un bărbat, de 38 de ani, totodată fiindu-le adresate ameninţări”, a menţionat IPJ Constanţa. 
 
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru lovire sau alte violenţe, violarea vieţii private şi ameninţare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.