Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost accidentat, luni după-amiază, de o ambulanţă aflată în misiune, în timp ce traversa un bulevard din municipiul Constanţa pe trecerea de pietoni, el fiind lovit de autospeciala care mergea pe contrasens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost accidentat, luni după-amiază, de o ambulanţă aflată în misiune.

Ambulanţa se afla pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanţa şi se îndrepta spre locul unei solicitări, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase. Bărbatul respectiv a povestit cadrelor medicale că a coborât de pe scuarul de la trecerea de pietoni pentru a traversa, uitându-se în telefon şi nu a văzut că pe contrasens venea ambulanţa. El a fost lovit de lateralul ambulanţei şi călcat pe picior cu roata din spate, fiind diagnosticat cu fractură.

Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu o altă ambulanţă. 

Acesta este al doilea incident în care a fost implicată o ambulanţă a Serviciului Judeţean Constanţa în numai câteva ore, după ce o autospecială a intrat într-o clădire dezafectată, pentru a evita impactul cu un TIR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.