Un băiat de opt ani din judeţul Constanţa este căutat de poliţişti, jandarmi şi poliţişti de frontieră, după ce a dispărut sâmbătă după amiază din faţa locuinţei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Pecineaga au fost sesizaţi, sâmbătă, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariţia Iulian Alexandru Biţică, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga.
"Din primele verificări s-a stabilit faptul că acesta a dispărut în jurul orei 15.00, din faţa locuinţei, unde se afla la joacă", au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.
În prezent sunt desfăşurate activităţi de căutare de către poliţişti din cadrul I.P.J. Constanta, împreună cu câinele de urmă al Serviciului Criminalistic.
La căutări participă şi  jandarmi din cadrul I.J.J. Constanţa, poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi poliţişti locali.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.