Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea a anunţat că nu mai sunt maşini blocate în zăpadă, ultimele fiind deszăpezite joi dimineaţă. De asemenea, toate drumurile naţionale şi judeţene sunt închise în continuare, cu excepţia DN 39 şi Autostrăzii A2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
ISU Dobrogea a transmis că ultimele două maşini blocate în zăpadă au fost scoase joi dimineaţă, acestea fiind în zona localităţii Ciocârlia. 
Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa a anunţat că pe parcursul nopţii a intervenit pentru salvarea persoanelor rămase blocate în zăpadă şi pentru aducerea lor în locuri sigure. De asemenea, utilajele RAJDP au facilitat accesul maşinilor de salvare către localităţile unde se aflau persoane bolnave. 
La ora transmiterii acestei ştiri, toate drumurile naţionale şi judeţene din Constanţa sunt în continuare închise, cu excepţia DN 39 şi Autostrăzii A2.
Judeţul Constanţa s-a aflat miercuri sub avertizare cod portocaliu de ninsoare şi viscol. Sute de persoane au rămas înzăpezite pe mai multe drumuri din judeţ, autorităţile intervenind pentru deblocarea acestora. 
Meteorologii au prelungit, miercuri seară, informarea privind intensificări ale vântului în regiunile estice şi sud-estice şi Codul galben de ninsori viscolite în Dobrogea, estul Munteniei şi sud-estul Moldovei, aceasta fiind în vigoare până joi, la ora 10.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.