O ambulanţă din Tulcea care transporta un pacient în judeţul Constanţa a fost lovită de un autovehicul care nu i-a acordat prioritate, iar o asistentă medicală a fost rănită. Accidentul s-a produs în judeţul Constanţa, la intersecţia unui drum judeţean cu un drum naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, un bărbat în vârstă de 39 de ani conducea, vineri după-amiază, o autoutilitară pe DJ 226 dinspre Sinoe către Cogealac, iar la intersecţia cu DN22 nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu o ambulanţă care se deplasa de la Tulcea către Constanţa.

Ambulanţa avea în funcţiune semnalele luminoase şi transporta o pacientă cu pericardită de la Tulcea la Constanţa. În urma accidentului, asistenta de pe ambulanţă a fost rănită.

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă care a preluat pacienta, aceasta nefiind rănită în urma impactului. 

Ambulanţa implicată în accidentul aparţine Serviciului Judeţean Tulcea.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.