Aproximativ 150 de animale - câini şi pisici - care erau ţinute în condiţii improprii într-un adăpost improvizat din judeţul Constanţa, au fost descoperite de poliţişti. Acestea vor fi transportate în adăposturi specializate şi le va fi evaluată starea de sănătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, joi, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului Ordine Publică şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au desfăşurat o percheziţie domiciliară la adresa unor persoane despre care există informaţii că ar deţine un adăpost improvizat pentru animale, în comuna Amzacea.
 
“În cadrul acţiunii, medicii veterinari au evaluat starea de sănătate a animalelor, rezultând faptul că acestea sunt ţinute în condiţii improprii”, se arată în comunicat.
 
Sursa citată menţionează că poliţiştii au emis un ordin de plasare a animalelor în adăposturi specializate, urmând ca starea de sănătate a celor aproximativ 150 de câini şi pisici să fie evaluată.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.