Un antrenor de arte marţiale, în vârstă de 40 de ani, a fost reţinut de poliţiştii constănţeni, fiind acuzat că ar fi agresat sexual trei fete, de şapte şi opt ani. Faptele s-au petrecut din toamna anului 2015, până în această lună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii din Ovidiu au identificat, vineri, un bărbat din localitate, în vârstă de 40 de ani, suspectat de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală asupra a trei minore.

Bărbatul este antrenor de arte marţiale şi este acuzat că ar fi agresat fetele în timpul desfăşurării antrenamentelor.

Poliţiştii au stabilit că primul incident a avut loc între toamna lui 2015 şi vara lui 2016, victimă fiind o fată care atunci avea şapte ani. Cel de-al doilea caz s-a înregistrat între iunie şi iulie 2017, cu o fată de opt ani. Aceeaşi vârstă o are şi ultima victimă a bărbatului, agresiunea având loc în această lună.

Anchetatorii susţin că faptele s-au petrecut la domiciliul bărbatului, acolo unde ţinea orele de arte marţiale.

Bărbatul a fost reţinut pentru comiterea infracţiunilor de viol, agresiune sexuală şi tentativă la infracţiunea de corupere sexuală a minorilor şi a fost dus în arestul IPJ Constanţa. Sâmbătă urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.