Un incident a avut loc la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce în timpul unor lucrări la sistemul de ventilaţie din zona secţiei de Radiologie, muncitorii au îndepărtat plafonul fals, iar astfel mai multe pisici au sărit în unitatea medicală din tavan. Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, spune că a cerut conducerii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa ca incidente de genul acesta să nu se mai repete, solicitând să fie izolate toate posibilele căi de acces în clădire pentru animale, dar şi să fie verificat modul în care lucările respective de reparaţii au fost realizate. O femeie a susţinut că tavanul fals şi o pisică au căzut pe soţul ei, care se afla pe targă pentru a fi dus la Secţia de Radiologie a Spitalului Judeţean Constanţa, acesta nefiind rănit, doar speriat în urma incidentului. Femeia spune că se mai gândeşte dacă face reclamaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Preşedintele CJ Constanţa cere izolarea posibilelor căi de acces pentru animale în Spitalul Judeţean, după ce mai multe pisici au sărit din tavan în unitatea medicală
CITEȘTE ȘI O femeie susţine că tavanul fals şi o pisică au căzut pe soţul ei, care era pe targă, la Spitalul Judeţean Constanţa. Managerul spitalului spune că evenimentul nu a fost raportat şi face o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a transmis că a început o anchetă în acest caz.

 

“Ne pare rău pentru incidentul creat. S-a demarat o anchetă în acest caz. Vă aducem la cunoştinţă că s-a ajuns la această situaţie din pricina faptului că se lucrează la sistemul de ventilaţie din imediata apropiere a locaţiei în cauză, iar piesele lipsă de plafon fals au fost îndepărtate de către muncitori. Având în vedere situaţia creată, plafonul va fi completat la loc. De altfel, vom contacta o firmă specializată pentru a îndepărta animalele, în condiţii de siguranţă, astfel încât să nu se mai întâmple incidente de acest gen”, au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean Constanţa. 

Aceştia spun că nu au existat persoane rănite în urma acestui incident.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.