Poliţiştii din Constanţa au demarat, miercuri, o anchetă după ce au fost sesizaţi că într-un imobil din localitatea Ghindăreşti au fost descoperite trupurile carbonizate şi în stare de putrefacţie a doi bărbaţi. Deşi victimele nu au putut fi identificate, se presupune că sunt doi fraţi care locuiau la adresa respectivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serviciul de Ambulanţă Constanţa a fost sesizat, miercuri, că într-un imobil din localitatea Ghindăreşti au fost descoperite trupurile carbonizate a doi bărbaţi.

Ajunşi la faţa locului, medicii au constatat că nu se mai poate face nimic pentru victime, acestea fiind în stare de putrefacţie şi au sesizat poliţiştii care au deschis o anchetă.

La faţa locului s-au deplasat echipele de criminalişti pentru a cerceta cazul. Deşi victimele nu au putut fi identificate deocamdată, se presupune că sunt doi fraţi, de 55, respectiv 60 de ani, care locuiau la adresa respectivă.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Constanţa au precizat că nu au fost sesizaţi cu privire la existenţa vreunui incendiu sau a vreunei explozii la adresa respectivă.

Deocamdată nu au fost stabilite împrejurările în care au murit cele două persoane.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.