Poliţiştii constănţeni au deschis o anchetă după ce două fete, una de 14 ani şi alta de 15 ani s-au luat la bătaie într-un parc din municipiu, din cauza unui băiat. Scena a fost filmată şi postată pe reţelele de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, vineri, că în urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care două fete s-au luat la bătaie, poliţişti din cadrul Secţiei 1 s-au sesizat din oficiu şi fac cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale.
"Până la acest moment, au fost identificate tinerele în cauză, urmând a fi audiate. Precizăm faptul că nu există nicio sesizare referitoare la incidentul respectiv. Totodată, poliţiştii s-au autosesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice", a anunţat IPJ Constanţa.
În imaginile postate pe o reţea de socializare se observă cum două fete s-au luat la bătaie, iar totul se petrece într-un parc din municipiul Constanţa. În jurul lor erau mai mulţi tineri care se uitau cum se bat şi care filmau scenele.
Cele două fete au 14 şi 15 ani. Ele s-au luat la bătaie din cauza unui băiat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.