Poliţiştii constănţeni au dat amenzi de peste 200.000 de lei participanţilor la un majorat organizat într-o cafenea din oraşul Năvodari, unde erau prezente aproape 100 de persoane, evenimentul fiind organizat fără a fi respectate măsurile de prevenire şi limitare a răspândirii COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Constanţa a transmis, vineri, că poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari au fost sesizaţi, joi seara, cu privire la desfăşurarea unui eveniment privat, la o cafenea din oraşul Năvodari, la care participă mai multe persoane, fără a fi respectate măsurile de prevenire şi limitare a răspândirii infecţiei cu noul coronavirus.
 
Acolo au ajuns poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari şi poliţişti locali, în sprijin sosind echipaje de Poliţie de la subunităţile din apropiere - Secţia 5 Rurală Cogealac, Secţia 2 Rurală, Poliţia staţiunii Mamaia, precum şi o grupă din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.
 
"Poliţiştii au constatat faptul că este vorba despre un majorat, la eveniment participând 96 de persoane. Toate au fost legitimate şi sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, evenimentul fiind întrerupt”, a anunţat IPJ Constanţa.
 
De asemenea, administratorul societăţii comerciale a fost amendat cu 10.000 de lei. Astfel, valoarea totală a sancţiunilor depăşeşte 200.000 de lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.