Agentul în vârstă de 21 de ani, care a provocat un accident rutier în Caracal, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor interzise, a fost dat afară din Poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Vă comunicăm faptul că agentul de poliţie, care ar fi fost implicat într-un accident de circulaţie, în municipiul Caracal, judeţul Olt, la data de 8 septembrie, i-au fost suspendate raporturile de serviciu cu unitatea angajatoare. Ne disociem de persoane care nu fac cinste uniformei şi Statutului Poliţistului”, a transmis, vineri seară,  IPJ Constanţa.

Tânărul de 21 de ani era agent de poliţie în cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Constanţa – Postul de poliţie TF Negru Vodă.

Poliţiştii din Olt au fost sesizaţi, marţi dimineaţă, prin 112, cu privire la faptul că pe strada Vornicu Ureche, din municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier.

“Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, care ar fi fost condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal, şi un pieton, respectiv o tânără, în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavăţu, judeţul Olt. În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul municipal Caracal”, a transmis IPJ Olt.

Poliţiştii au avut bănuiala că la volanul autoturismului s-ar fi aflat o altă persoană.

“Poliţiştii au efectuat verificări, în urma cărora s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Caracal, judeţul Olt. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, a fost testat şi cu aparatul drugtest, care a indicat prezenţa a două substanţe psihoactive”, a mai precizat sursa citată.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.