Un agent de penitenciar de la Poarta Albă, în vârstă de 48 de ani, a fost găsit mort într-o maşină distrusă într-un incendiu, în apropiere de Medgidia, medicii legişti stabilind că acesta a murit carbonizat. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia coordonează ancheta în acest caz pentru a stabili cum a murit bărbatul, una dintre variantele anchetatorilor fiind că acesta şi-ar fi dat foc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anchetatorilor, o maşină distrusă în urma unui incendiu a fost descoperită vineri seară la ieşirea din localitatea Medgidia, iar în interior se afla o persoană decedată. Oamenii legii au stabilit că bărbatul care se afla în autoturism avea 48 de ani şi lucra ca agent la Penitenciarul Poarta Albă. Cu câteva ore înainte de această descoperire, fata bărbatului respectiv postase un anunţ pe pagina de Facebook în care cerea ajutor pentru găsirea sa în condiţiile în care acesta nu ajunsese acasă, şi nici nu putea fi contactat telefonic.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei, iar medicii legişti au stabilit în cursul zilei de sâmbătă că el a murit carbonizat.

Una dintre variantele anchetatorilor este că bărbatul a mers cu maşina sa într-un loc retras în apropiere de Medgidia, a dat foc autoturismului, după care s-a urcat în maşină.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia continuă investigaţiile pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul bărbatului.

În urmă cu o lună, un angajat al Penitenciarului Poarta Albă a fost găsit mort în apartamentul său, el spânzurându-se cu un cordon de ţeava de gaz din interiorul locuinţei. Bărbatul respectiv avea 44 de ani şi lucra în cadrul penitenciarului ca inspector asistent social.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.