Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost reţinut de poliţiştii constănţeni, după ce, în ultimii doi ani, şi-ar fi violat sora vitregă, cu cinci ani mai mică, sesizarea fiind făcută de către mama fetei. Tânărul urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din localitatea constănţeană Valu lui Traian au fost sesizaţi sâmbătă, la 112, de către o femeie că fiica ei, în vârstă de 12 ani, ar fi fost victima unui viol. 

Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că agresorul este un tânăr de 17 ani, fratele vitreg al fetei. El ar fi întreţinut raporturi sexuale normale cu sora sa vitregă, din anul 2015 şi până în prezent. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus în arestul Poliţiei Judeţene Constanţa, urmând ca duminică să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.