Un adolescent de 15 ani s-a înecat, joi seară într-un canal de irigaţii din judeţul Constanţa, după ce a mers la scăldat cu doi prieteni. Aceştia au reuşit să iasă din apă, dar adolescentul nu a mai reuşit, el fiind adus la ţărm de scafandri. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, dar în cele din urmă băiatul a fost declarat decedat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină joi seară, la Poartă Albă, după ce un adolescent de 15 ani a dispărut într-un canal de irigaţii.

Băiatul plecase la scăldat cu doi prieteni, aceştia au ieşit din apă şi au povestit că adolescentul ar fi mers la apă adâncă şi nu l-au mai văzut.

La faţa locului s-au deplasat şapte autospeciale cu 23 de scafandri, o autospecială de stingere, o ambarcaţiune,un autocamion.

Băiatul a fost găsit de scafandri la aproximativ zece metri de locul în care fusese văzut ultima oară.

Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, dar în ciuda eforturilor depuse băiatul nu a mai putut fi salvat.

Trupul neînsufleţit va fi dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.