Treizeci şi patru de persoane, dintre care 16 străine, sunt cercetate de poliţiştii constănţeni pentru trafic şi consum de droguri, acestea fiind prinse în minivacanţa de 1 Mai, la un festival de muzică electronică din Mamaia. Patru dintre acestea au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii de Combatere a Criminalităţii Organizate din Constanţa, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanţa, au organizat, în ultima săptămână, o acţiune pentru prevenirea şi combaterea consumului şi traficului de droguri de risc şi mare risc.

Astfel, în perioada 25 aprilie - 1 mai, zeci de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au desfăşurat, în cadrul unui festival de muzică electronică din staţiunea Mamaia, activităţi pentru prevenirea şi combaterea traficului şi a consumului ilicit de droguri. 

"Pe perioada desfăşurării activităţilor, au fost legitimate peste 1.300 de persoane, dintre care 415 cetăţeni străini. Poliţiştii, sub coordonarea procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa, au întocmit 33 de dosare penale, fiind cercetate 34 de persoane, dintre care 18 români, şapte britanici, şase italieni, un german, un bulgar şi un francez. În urma probatoriului administrat, patru persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile", se arată în comunicat.

Totodată, poliţiştii au descoperit şi au retras mai multe comprimate ecstasy, pliculeţe conţinând cocaină, ketamină, amfetamină, dar şi muguri de cannabis.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul Serviciului pentru Imigrări Constanţa şi al jandarmilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.