Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma a douăzeci de percheziţii făcute de poliţiştii constănţeni, la sfârşitul săptămânii trecute, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat luni, că poliţiştii Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Constanţa - Biroul de Investigaţii Criminale au făcut sâmbătă, 28 de percheziţii domiciliare, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu ţigarete. 
Percheziţiile au avut loc în judeţul Constanţa, la locuinţele a 26 de persoane care ar fi comercializat ţigarete de contrabandă, precum şi la sediile a două societăţi comerciale administrate de către acestea. 
“Din cercetările efectuate în cauză a reieşit faptul că persoanele respective ar fi comercializat astfel de produse, în perioada iulie - octombrie 2023. În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate, în vederea confiscării, 143.680 de ţigarete de diferite mărci, 110.290 de lei şi 18.880 de euro, cu privire la care există indicii că ar fi provenit din vânzarea ţigaretelor de contrabandă”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.
Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigarete, iar apoi a fost prezentat instanţei care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. 
De asemenea, magistraţii au mai hotărât ca alte două persoane să fie cercetate sub control judiciar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.