Poliţiştii au făcut 18 percheziţii în municipiul Constanţa, la o grupare specializată în trafic de droguri, şi au ridicat peste 25 de kilograme de cannabis, cocaină şi peste 10.000 de comprimate de ecstasy. Şase persoane au fost reţinute în acest dosar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii de Combatere a Criminalităţii Organizate din Constanţa, împreună cu procurori DIICOT Constanţa, au făcut, marţi,18 percheziţii domiciliare, în municipiul Constanţa, la locuinţele unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat specializat în trafic de droguri de risc şi mare risc şi camătă.
 
"În urma percheziţiilor, poliţiştii au indisponibilizat peste 25 de kilograme de cannabis, 313 grame de cocaină, peste 10.000 de comprimate de ecstasy, 3,9 grame MDMA, 919 grame de amfetamină, 600 de grame de metamfetamină, 82.300 de lei, peste 30.000 de euro, 1.615 dolari americani, 40 de lire sterline, un ceas (în valoare de aproximativ 14.000 de euro), 24 de telefoane mobile, peste 15.000 de ţigarete de contrabandă, 11 cântare electronice de diferite capacităţi, o presă hidraulică utilizată pentru ştanţarea comprimatelor, precum şi alte bunuri cu valoare probatorie”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa.
 
Sursa citată menţionează că în acest caz au fost reţinute şase persoane, cu vârste cuprinse între 28 şi 42 de ani, pentru constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi mare risc şi camătă, urmând să fie prezentate, miercuri, instanţei cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.