Şaisprezece persoane au rămas înzăpezite în Bulgaria, luni seară, la trei kilometri de punctul de trecere a frontierei Vama Veche şi au solicitat ajutorul autorităţilor române. Acestea au luat legătura cu autorităţile din ţara vecină, care au intervenit şi au preluat persoanele respective, asigurându-le un adăpost.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, luni seara, la 112 a fost primit un apel care anunţa că şaisprezece persoane care se aflau în zece autoturisme au rămas înzăpezite în Bulgaria, la trei kilometri de punctul de trecere a frontierei Vama Veche.

Centrul Judeţean de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei a început demersurile pentru rezolvarea acestei situaţii. Astfel, prin intermediul Gărzii de Coastă s-a luat legătura cu autorităţile din Bulgaria, iar acestea au preluat toate persoanele rămase înzăpezite şi le-au oferit adăpost.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.