Cincisprezece amenzi, în valoare de 7.000 de lei, au fost date de poliţiştii constănţeni pentru organizatorul unui cortegiu funerar şi pentru 14 participanţi la acesta, care nu purtau mască de protecţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii au făcut cercetări după apariţia unor imagini legate de un cortegiu funerar în municipiul Constanţa.
 
 
"În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini cu privire la un cortegiu funerar care se deplasează pe raza municipiului Constanţa, precizăm faptul că poliţişti din cadrul Secţiei 5 s-au sesizat din oficiu, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipe de poliţie şi jandarmi constănţeni, precum şi poliţişti locali, care au îndrumat persoanele să respecte măsurile legale stabilite pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2", se arată în comunicat.
 
Sursa citată menţionează că poliţiştii au trecut la identificarea celor care nu s-au conformat indicaţiilor, fiind aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.000 de lei, dintre care una pentru organizatorul evenimentului, un bărbat de 45 de ani, şi 14 pentru participanţii care nu purtau mască de protecţie.
 
Poliţiştii continuă activităţile de sancţionare, pentru ceilalţi participanţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.