Treisprezece persoane au fost arestate în urma a 56 de percheziţii în trei judeţe pentru anihilarea unei grupări specializate în trafic de droguri de risc În urma verificărilor, anchetatorii au descoperit două culturi indoor de cannabis, fiind ridicate sumele de 425 de mii de lei, 32 de mii de dolari şi aproape 17 mii de euro, dar şi telefoane, carduri, laptopuri şi droguri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi cei ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. -  S.T. Constanţa, au efectuat 56 de percheziţii, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc - cannabis. Percheziţiile au fost făcute la locuinţe din judeţele Constanţa, Prahova şi Ilfov.

 În urma percheziţiilor, au fost descoperite două culturi indoor de cannabis şi au fost ridicaţi 424.800 de lei, 16.860 de euro, 31.912 de dolari, precum şi telefoane mobile, carduri bancare, tablete, laptopuri, 905 grame de muguri de cannabis, seminţe de cannabis, 35 de joint-uri cu cannabis, 3 pungi şi 82 de pliculeţe autosigilante cu substanţă vegetală, două kilograme de substanţă pulverulentă de culoare albă, 15 cântare electronice şi arme neletale, deţinute fără autorizaţie.

Cincizeci şi trei de persoane au fost duse la sediul DIICOT Constanţa pentru audieri, 13 dintre acestea fiind reţinute pentru 24 de ore. Ulterior, 11 dintre ele au fost arestate preventiv, iar două, arestate la domiciliu.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi cei ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti.

De asemenea, au fost angrenaţi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, specialişti ai Gărzii de Coastă Constanţa, precum şi jandarmi.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.